ŞIRNAK / ULUDERE - Ortabağ İmam Hatip Ortaokulu

Ortabağ İmam Hatip Ortaokulu

Ortabağ Köyü no180
Vizyon
Eğitim – Öğretim faaliyetlerini yerine getiren bir üst öğrenime öğrencilerini eksiksiz bir biçimde hazırlayan ayrıca sosyal hayatta da başarılı geleceği bugünden gören ve buna göre hareket eden bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve öğrencilerimizin bir bütün olarak zihinsel, duygusal, bedensel potansiyellerini tüm insanlık için sağlıklı kullanabilen; milli ve manevi değerlerimize sahip çıkan; diline kültürüne, bayrağına, vatanına değer vermeyi ve bunları korumayı ilke edinen demokratik, çağdaş, laik eğitim hizmetleri sunmak için varız.
Öğretim Şekli :Tekli Eğitim
08:00 - 12:00 13:00 - 15:20
İngilizce-Arapça
Karayolu
Köy
İle 65 km , ilçeye 25 km uzaklıktadır.
Sportif Etkinlikler
Futbol turnuvası sürekli aktif olarak yapılmakta olup okulumuza ait erkek futbol takımı,kız futbol takımı ve yöresel halk oyunları ekibimiz oluşmuş olup çalışmalarına aktif bir şekilde devam etmektedir.